Cătălin Flutur, la aproape o lună de la alegeri: „Vreau să vă asigur că drumul nostru nu se oprește aici”

După alegerile din 9 iunie 2024, Cătălin Mugurel Flutur a pierdut și funcția de conducere a organizației municipale a PNL Botoșani.

Cătălin Flutur, la aproape o lună de la alegeri: „Vreau să vă asigur că drumul nostru nu se oprește aici”

Cătălin Mugurel Flutur a evitat să facă prea multe declarații în public după rezultatele alegerilor și după ce a fost demis de pe funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani.

Acum, la aproximativ o lună de la scrutin, liberalul a ieșit în online cu un mesaj încrezător și promițător.

Redăm mai jos mesajul lui Cătălin Flutur:

Dragi botoșăneni,

Astăzi, cu inima plină de emoție și cu un profund sentiment de recunoștință, mă adresez vouă, celor care mi-ați fost alături în toate aceste mandate și mi-ați oferit încrederea voastră necondiționată. Fiecare pas pe care l-am făcut împreună, fiecare proiect realizat și fiecare zâmbet pe care l-am adus pe chipurile voastre au însemnat enorm pentru mine.

Rezultatul alegerilor din acest an ne-a adus o nouă provocare. Chiar dacă nu am reușit să obținem victoria, vreau să vă asigur din tot sufletul că drumul nostru nu se oprește aici.

Am învățat că adevărata putere a unei comunități constă în unitate și perseverență. Chiar dacă voi continua să servesc din opoziție, alături de colegii mei din Consiliul Local al PNL Botoșani, voi rămâne același apărător devotat al intereselor voastre. Vom veghea ca proiectele începute să fie duse la bun sfârșit și vom lupta pentru ca Botoșaniul să prospere și să devină un loc mai bun pentru noi toți.

Fiecare moment petrecut în slujba voastră a fost o onoare și o binecuvântare. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră neclintită, pentru că ați crezut în viziunea noastră și pentru că ați fost parte din această călătorie. Vom continua să muncim împreună, să visăm împreună și să realizăm lucruri mărețe împreună.

Sunt profund recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați arătat. Cu ajutorul vostru, Botoșaniul va continua să strălucească și să crească. În opoziție sau la conducere, voi fi mereu alături de voi, luptând pentru un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi.

Cu recunoștință nesfârșită și speranță în inimă,

Cătălin Mugurel Flutur”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un șofer din Suceava a fost filmat în timp ce făcea drift-uri în timpul furtunii de marți, polițiștii sunt pe urmele sale!

astăzi, 14:33
6

Polițiștii din Suceava caută să dea de urma unui șofer, filmat, marți, în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu din oraș.Totul se întâmpla în timpul u...

Care este rata de promovabilitate la Botoșani după rezultatele inițiale la Evaluarea Națională!

astăzi, 14:01
146

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) au fost publicate la ora 12:00, pe site-ul dedicat - evaluare.edu.ro.Rata de participare, la nivelul județului Botoșani, a ...

Tragedia în care familia din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare: Detaliul care complică ancheta!

astăzi, 13:34
905

Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva. Inspectorii de la Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava ...