Cătălin Flutur: Domnilor pesediști, încetați campania de intimidare a autorităților care acționează conform legii pentru restabilirea adevărului!

Cătălin Flutur: Domnilor pesediști, încetați campania de intimidare a autorităților care acționează conform legii pentru restabilirea adevărului!

Într-un comunicat de presă, Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar a municipiului Botoșani, a cerut PSD să înceteze campania de intimidare a autorităților care acționează conform legii.

“Disperați de ceea ce ar putea reieși prin renumărarea voturilor, adică prin atestarea votului real dat de botoșăneni, PSD continuă campania de dezinformare publică și de intimidare a organismelor în drept să ia deciziile legale în acest caz.

Avalanșa de plângeri penale și de contestații depuse gratuit pe la toate instituțiile statului nu poate bloca procesul legal și corect de restabilire a adevărului privind voturile botoșănenilor și nici pe cel de descoperire a unor eventuale fraude și a autorilor lor.

Adevărul privitor la ce au votat botoșănenii nu se poate stabili altfel decât pe căile legale decise de autoritățile responsabile de supravegherea procesului electoral, adică prin renumărarea voturilor în cazul în care există suspiciuni întemeiate pe probe materiale privind existența unor diferențe între votul real și cel raportat prin documente antesemnate (semnate în alb), pline de ștersături și modificări”, a precizat Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la Ungureni stins de pompierii din Săveni

astăzi, 14:08
119

Efectul termic sau o scânteie pot provoca incendii în doar o clipă. Dacă podul este plin de materiale combustibile care întrețin arderea și favorizează propagarea flăcărilor, ...

Când te poți testa pentru a afla dacă ai anticorpi, după ce te-ai vaccinat anti-COVID 19

astăzi, 12:29
585

Testele care determină prezența anticorpilor anti-spike după vaccinarea anti-COVID-19 au intrat pe lista de servicii a marilor clinici şi reţele private de sănătate, costurile acestora variind ...

Guvernul pregăteşte un 'coronapass' mascat - Acces la diverse servicii doar cu vaccin, test sau dovada imunității naturale

astăzi, 09:03
425

Guvernul pregătește un ''coronapass'' mascat. Autorităţile iau în calcul să adopte modelul danez prin care românii ar putea să revină la normal. Mai exact, să merge...