Botoșăneanca Raluca Turcan, gafă după gafă în două mari orașe ale țării

Instalată de curând în fotoliul de ministru al Culturii, Raluca Turcan face cu greu față în spațiul public, atunci când trebuie să vorbească.

Botoșăneanca Raluca Turcan, gafă după gafă în două mari orașe ale țării

La Iași, Raluca Turcan, ministrul Culturii, a gafat într-o conferință de presă, în momentul în care a prezentat programul zilei.

În loc de Vasile Pogor, Raluca Turcan a spus că va vizita Muzeul ”Vasile Ponor”.

A fost corectată de primarul municipiului Iași, Mihai Chirica.

„În același timp, am vizitat și sediul Filarmonicii și felicit primăria și Consiliul Județean pentru că au accesat fonduri europene pentru refacerea sălii de spectacole. Mi se pare o clădire emblematică, cu rezonanță aparte și cred că este de bun augur ca Iașul să își îmbogățească patrimoniul cultural și cu o nouă sală de spectacole pentru Filarmonica din Iași. Voi vizita și două muzee, care, de asemenea, se află sub autoritatea administrației locale, Muzeul Municipal Regina Maria și Muzeul Vasile Ponor, Pogor, scuzați-mă”, a spus Raluca Turcan la Iași.

Vasile Pogor (1833 -1906) a fost om politic, publicist și poet român, care a îndeplinit în mai multe rânduri funcția de primar al municipiului Iași.


Huiduită la scenă deschisă în Sibiu

Nu a fost singura gafă a Ralucăi Turcan în spațiul public. Aflată săptămâna trecută la Sibiu, botoșăneanca a confundat un nume de pe scenă, stârnind hohote de râs, dar și huiduieli și fluierături.

Asta după ce, invitată la microfon, Raluca Turcan i s-a adresat Iulianei Tudor, amfitrioana evenimentului, cu numele ”Iuliana Marciuc”.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
53

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
264

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
107

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...