Botoșăneancă la un pas de a deveni ministru: ”Nu-i o tragedie. Învățăm cu toții să supraviețuim în țara asta în ciuda idioților care ne conduc”

Botoșăneancă la un pas de a deveni ministru: ”Nu-i o tragedie. Învățăm cu toții să supraviețuim în țara asta în ciuda idioților care ne conduc”

Audierea candidaţilor propuşi pentru a ocupa funcţiile de miniştri în Cabinetul Ciolacu se derulează astăzi, iar votul de învestitură va avea loc în cursul zilei de joi.

Potrivit celei mai recente variante, pe lista miniștrilor propuși de PNL se află și Raluca Turcan, aceasta urmând să preia portofoliul de la Cultură.

Amintim că pe aceeași listă se află și Marius Budăi, care astfel ar rămâne pentru încă un mandat la Ministerul Muncii.

Scriitorul Cezar-Paul Bădescu a reacționat la aflarea numele miniștrilor care vor face parte din viitorul Guvern, acesta referindu-se îndeosebi la numirea Ralucăi Turcan ca ministru al Culturii.

"Nu-i o tragedie că vine Raluca Turcan la Cultură, așa cum n-a fost nici că unul care s-a ocupat de presă de can-can și chiloțăreală, Lucian Romașcanu, a fost până acum ministrul Culturii. Cultura din țara asta n-a murit. Așa cum n-a murit nici Agricultura că a avut în frunte o glumă proastă cum e Petre Daea. E adevărat, n-au prosperat, cum ar fi trebuit să se întâmple dacă ar fi avut la cârmă niște oameni competenți, dar măcar au supraviețuit. Trebuie să învățăm cu toții să supraviețuim în țara asta în ciuda idioților care ne conduc", a scris Cezar Paul Bădescu pe Facebook.


 

Lista Guvernului Ciolacu
 

Premier: Marcel Ciolacu

Secretarul General al Guvernului: Mircea Abrudean

Vicepremier PSD: Marian Neacșu

Vicepremier PNL: Cătălin Predoiu
 

Miniștri PSD

Transporturi - Sorin Grindeanu

Fonduri Europene - Adrian Câciu

Agricultură - Florin Barbu

Economie și Turism - Radu Oprea

Apărare - Angel Tîlvăr

Familie si Tineret - Gabriela Firea

Digitalizare - Bogdan Ivan

Muncă - Marius Budăi

Sănătate - Alexandru Rafila


Miniștri PNL

Vicepremier și ministrul Afacerilor Interne: Cătălin Predoiu

Ministerul Finanțelor: Marcel Boloș

Ministerul Justiției: Alina Gorghiu

Ministerul de Externe: Luminița Odobescu

Ministerul Dezvoltării: Adrian Veștea

Ministerul Mediului: Mircea Fechet

Ministerul Educației: Ligia Deca

Ministerul Culturii: Raluca Turcan

Ministerul Energiei: Sebastian Burduja

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
354

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...