CATALINA LAVRIC - Romancuta care a cucerit Europa!

CATALINA LAVRIC - Romancuta care a cucerit Europa!

CATALINA LAVRIC

Catalina Elena Lavric implineste, peste o saptamana, 17 ani.

In urma cu cateva zile, adolescenta a triumfat pe scena Festivalului Amfiteatru, obtinand Premiul de interpretare pentru cea mai buna actrita intr-un rol feminin.

Bruneta cu accente asiatice, fascinanta pe scena, trecand cu lejeritate de la inocenta la taisuri ale privirii, Catalina a facut un rol extrem de incomod multor artisti profesionisti, complex, rol pe care frumoasa adolescenta l-a construit in favoarea sa si a talentului sau.

Catalina s-a nascut, fara doar si poate, sub o stea norocoasa.

La nici 14 ani a cucerit Europa dupa ce a fost desemnata protagonista intr-un videoclip al unei trupe rock internationale, ai carei membri sunt renumiti prin exigenta si duritate.

Trupa Rammstein a filmat la Zarnesti, langa Brasov, videoclipul Rosenrot, Catalina fiind aleasa in urma unui casting la care au participat multe fete.

Cu toate ca a trebuit sa indure un ger de -17 grade Celsius, Catalina a fost foarte bucuroasa sa apara in acest clip si a marturisit ca s-a inteles de minune cu membrii trupei.

"Desi imaginea lor este una foarte dura, ei sunt niste persoane agreabile“, a spus bruneta. Videoclipul a obtinut cele mai multe voturi la categoria Best video, la bilantul anual realizat de MTV Germania.

Catalina Lavric este, tot de la 14 ani, model al Agentiei Etoiles. Succesul international si intamplarile vietii ei de pana acum nu i-au bulversat deloc viata. Dimpotriva!

Frumoasa Catalina, nascuta pe 20 mai 1992, in Botosani, acum eleva in clasa a X-a a Colegiului National Mihai Eminescu, a absolvit gimnaziul cu media 9,80 si are, in continuare, ganduri spre o cariera in medicina!

Este membra a trupei Atelierul de Teatru a liceului, sub indrumarea actritei Lenus Teodora Moraru.
Spune ca iubeste literatura, anatomia, limbile straine. Dar teatrul ramane intotdeauna la urma. Adica - mereu - ultima iubire. Cea de care nu te desprinzi, pentru ca fara iubire viata nu are culoare.

In urma cu trei ani a castigat concursul revistei Cool Girl, astfel ca a plecat, pentru 3 zile, la Paris! Si cum norocul vine cand nu te astepti, Catalina a profitat de ocazie si a vizitat Catedrala Notre Dame, Muzeul Luvru, Arcul de Triumf,Turnul Eiffel.

A participat alaturi de actorii profesionisti ai Teatrului Mihai Eminescu la punerea in scena a Piesei de Teatru Visul unei nopti de vara, de William Shakespeare, in regia lui Volin Costin, avand rol de zanuta.

Dincolo de frumusetea si de fascinatia artei, Catalina Lavric isi aminteste in fiecare zi ca scoala este pe primul loc. Teatrul nu este, astfel, decat un mijloc fericit de a-si croi drumul catre anii de dupa liceu cand, probabil, va alege medicina! 

Participari la festivaluri:

Festivalul LIC ART, Bucuresti, 2008
Festivalul Ideo Ideis 2008, Alexandria
Festivalul Catharsis 2008, Bucuresti
Festivalul Amfiteatru, Botosani, 2009 - Premiul pentru cel mai bun rol principal feminin, pentru rolul Gaby din spectacolul Ventrilocul, de Larry Tremblay
Festivalul Jos Palaria, Bucuresti, 2009 - Scoala lui Gufi, de Matei Visinec, unde trupa a castigat premiul Fest Co.

In trupa liceului:

De veghe in lanul de secara, de J.D.Salinger, regia Lenus Teodora Moraru.
Scoala lui Gufi, de Matei Visinec, regia Lenus Teodora Moraru, rolul Iola
Ventrilocul ,de Larry Tremblay, regia Lenus Teodora Moraru, rolul Gaby
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
334

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
759

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
50

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...