Femeia din Botoșani căsătorită de aproape 60 de ani cu un cunoscut milionar: A fost lângă el când era sărac, l-a sprijinit și când a devenit bogat!

Femeia din Botoșani căsătorită de aproape 60 de ani cu un cunoscut milionar: A fost lângă el când era sărac, l-a sprijinit și când a devenit bogat!

   Foto: cancan.ro

Ieri, 15 octombrie, cei doi au sărbătorit 58 de ani de iubire autentică. Povestea fascinantă îi are în centrul atenției pe un om de afaceri discret și pe soția sa.

George Constantin Păunescu și soția sa, Mariana Cornelia, au demonstrat că dragostea adevărată poate depăși orice obstacol. Deși Mariana a fost curtată de frații Ceaușescu, legătura profundă dintre ea și George a învins toate provocările, iar căsnicia lor a devenit un simbol al devotamentului și perseverenței.

Milionarul George Constantin Păunescu este un discret om de afaceri, născut la Deveselu, tatăl lui Bobby Păunescu – regizor, scenarist și afacerist, de asemenea. În spatele unei căsnicii de aproape 60 de ani se ascunde o poveste de dragoste care se întâlnește tot mai rar în zilele noastre.

Soția lui George Păunescu, curtată de frații Ceuașescu

În 1964, George Constantin Păunescu a întâlnit-o pe Mariana Cornelia, o femeie ambițioasă din Botoșani, care tocmai devenise șefa primei ferme „olandeze” din România, fiind inginer agronom. În acea perioadă, George Păunescu se confrunta cu dificultăți financiare, rămânând fără loc de muncă și fiind nevoit să trăiască din banii soției. Cu toate acestea, și-a adunat curajul și, doi ani mai târziu, i-a cerut mâna, iar doamna Mariana a spus „Da” fără ezitare. S-au căsătorit ulterior pe 15 octombrie 1966.


George Păunescu s-a redresat rapid și a început să facă bani pe bandă rulantă apoi. Fostul ambasador al Statelor Unite în România, în perioada 1994-1997, Alfred Moses l-a catalogat pe Păunescu ca fiind ”eminența cenușie a lui Ceaușescu” datorită succesului pe care l-a avut în afaceri, scrie Cancan.ro.

Au mai fost și alte provocări în relația lor, pentru că Mariana Cornelia Păunescu era foarte râvnită și de frații Ceaușescu, însă nu a dat curs acestui interes. Această poveste de dragoste a învins toate provocările și a rămas un exemplu de curaj și devotament.

Mama lui George Păunescu a fost erou în Al Doilea Război Mondial! Americanii aveau deja o bază în comună, iar în timpul unui bombardament, aceasta a recuperat și a salvat un pilot american. Ulterior a ajuns să fie prima femeie primar, și a condus comuna Deveselu, acolo unde acum inclusiv o stradă îi poartă numele: Speranța Păunescu, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fostul polițist din Botoșani care și-a transformat livada în sală de clasă. ”Să vadă fructele pe pomi, nu doar la market!”

astăzi, 12:16

Un fost șef al Poliției Rutiere din județul Botoșani și-a transformat livada în zonă didactică. Acesta încurajează profesorii să aducă elevii în livadă pentru a le preda d...

Tânără din Botoșani, transferată la Iași după ce a consumat ciuperci. ”Nu m-am așteptat, credeam că e doar o durere de stomac!”

astăzi, 11:39

Recent, la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iași au fost internate trei persoane în stare critică, toate prezentând simptome de intoleranță digestivă și o deteriora...

(P) Halloween de senzație la Restaurant D.A.R.!

astăzi, 11:38

Pe 31 octombrie, ești invitat la Restaurant D.A.R. pentru o noapte de Halloween cum n-ai mai trăit! DJ Nasty va prelua comanda platanelor și va aduce cele mai electrizante ritmuri care te vor țin...