Botosaneanca Ioana Ignat a lansat o noua piesa, impreuna cu Edward Sanda! ASCULTA AICI piesa "Doar pe a ta" - VIDEO

Edward Sanda si botosaneanca Ioana Ignat au lansat cea mai noua colaborare din muzica romaneasca - Doar pe a ta. Videoclipul e filmat prin munti si ii vedem printre peisaje superbe, plimbandu-se cu Mocanita.

Botosaneanca Ioana Ignat a lansat o noua piesa, impreuna cu Edward Sanda! ASCULTA AICI piesa "Doar pe a ta" - VIDEO

Doar pe a ta” este o piesa compusa de catre Sandor Biro, producatorul muzical al hit-ului “Ce are ea” si produsa in studiourile Famous Production, relateaza Urban.ro.

“Ma bucur enorm ca fac parte din gasca Famous Production si le multumesc pentru incredere si pentru aceasta piesa care mi se potriveste perfect. Sper ca multi oameni se vor regasi in mesajul ei”, declara Edward Sanda.

“In momentul in care am auzit piesa, am stiut ca se va potrivi perfect cu vocea mea. Este plina de emotie si iti aduce buna dispozitie instant. Asa ca am mers, am inregistrat piesa si asta a fost. Iar filmarile clipului au completat perfect energia piesei”, adauga Ioana Ignat.

Edward Sanda este un tanar artist, talentat si energic, care in 2016 a inceput colaborarea cu Famous Production. Pasiunea lui Edward pentru muzica a aparut inca din copilarie, iar la 10 ani a inceput sa cante, fiind tobosar intr-un band de muzica rock. Dorinta arzatoare de a canta la mai multe instrumente, l-a facut autodidact si astfel a descoperit treptat frumusetea fiecarui instrument. Pana la terminarea liceului, Edward a participat la mai multe concursuri si festivaluri de muzica in calitate de cantaret vocal, si a castigat mai multe diplome si trofee importante.

Daca pentru Edward piesa “Doar pe a ta” este single-ul de debut, Ioana Ignat a lansat la inceputul anului o piesa in colaborare cu Damian Draghici si single-ul “Ma dezindragostesc”, iar recent prima ei piesa cu versuri in limba engleza, “Beauty in the beast”. Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu participarea in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”, unde a ajuns in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Timbrul sau inconfundabil a transformat-o intr-una dintre revelatiile noii generatii de artisti din Romania. In plus, artista canta la patru instrumente: pian, chitara acustica, chitara bass si contrabas.

“Doar pe a ta” este o piesa compusa de catre Sandor Biro, producatorul muzical al hit-ului “Ce are ea” si produsa in studiourile Famous Production. In doar o saptamana de la lansare, piesa are peste 800.000 de vizualizari pe Youtube. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
3

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
66

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
149

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...