Iată ZODIILE care scapă de sărăcie în 2020

Iată ZODIILE care scapă de sărăcie în 2020

Sunt unii cărora norocul le va surâde mai mult și, cu doar puțin efort, vor reuși să scape de toate greutățile financiare în 2020.

Berbec

Nativii din Berbec au avut o lungă perioadă de greutăți și neajunsuri. Din fericire, odată cu venirea noului an, necazurile vor dispărea unul câte unul. Pentru că orice vor întreprinde le va aduce profit și, implicit, liniște și stabilitate. Nu vor mai exista probleme financiare. Esențial este ca norocul să nu li se urce la cap.

Capricorn

Deși sunt silitori și conștiincioși, Capricornii nu sunt întotdeauna mulțumiți de salariile cu care sunt plătiți. Astrologii susțin încă că anul Șobolanului de metal la va oferi acestor nativi nenumărare oportunități pentru schimbarea locului de muncă, mult mai interesant și mai bine plătit.

Pești

Reprezentanții acestei zodii vor avea mult noroc în afaceri. Dacă vor avea idei, planuri, trebuie să le pună în aplicare fără teamă, fără îndoieli. E adevărat, nu trebuie să schimbe lumea, dar pornind cu pași mici, toate proiectele se vor realiza. În plus, vor întâlni oameni perfecți pentru a-i ajuta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
346

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
612

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
170

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...