Un tânăr care ar fi făcut cumpărături de 50.000 de lei cu un card furat, ridicat de polițiști în urma unei percheziții

Un tânăr care ar fi făcut cumpărături de 50.000 de lei cu un card furat, ridicat de polițiști în urma unei percheziții

La data de 5 mai 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui tânăr, din comuna Trușești, bănuit de comiterea infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 

În urma activităților desfășurate la locația vizată au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 telefoane mobile, un laptop, o unitate de calculator și mai multe înscrisuri. 

Din cercetărilor efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că acesta, în perioada 9 octombrie - 5 decembrie 2022, ar fi efectuat 65 de tranzacții în cuantum de aproximativ 50.000 de lei, către diferiți comercianți din mediul on-line, folosind datele cardului persoanei vătămate. 

În urma efectuării percheziției, tânărul a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere. 

Pentru administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Botoșani. 

Cercetărilor sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale. 

(Comunicat de IPJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
19

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
43

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
100

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...