Trimis în judecată, pentru viol și furt calificat

Trimis în judecată, pentru viol și furt calificat

Un bărbat a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria din Săveni, fiind acuzat de viol și furt calificat. El se află sub arest preventiv, informează procurorii instituției.

Potrivit sursei citate, în seara zilei de 25 februarie, acesta a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și prin întrebuințarea de violențe a constrâns-o să întrețină raporturi sexuale normale.

„Înainte de a părăsi locuința persoanei vătămate, inculpatul a sustras două telefoane mobile în valoare de 300 lei și o pereche de cercei din argint în valoare de 200 lei. Prejudiciul total de 500 lei a fost recuperat”, precizează Parchetul.

Dosarul penal a fost instrumentat de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Orașului Ștefănești. Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Săveni, spre competentă soluționare.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, menționează procurorii.

 

Spune-ne opinia ta