Trei suceveni închiși în Botoșani, inclusiv o femeie condamnată pentru trafic de minori și lăsată fără copii

Trei suceveni închiși în Botoșani, inclusiv o femeie condamnată pentru trafic de minori și lăsată fără copii

Doi bărbați și o femeie din județul Suceava au fost escortați și încarcerați în Penitenciarul din Botoșani, vineri, după ce magistrații i-au condamnat la închisoare cu executare. Inculpata din urmă s-a făcut vinovată de trafic de minori.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean din Suceava, un bărbat în vârstă de 37 ani, din comuna Ulma, a primit o pedeapsă de doi ani și zece luni de detenție pentru conducerea unui autovehicul având permisul suspendat.

Un altul, în vârstă de 34 ani, din comuna Bosanci, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie cu referire la tentativă de omor.

În aceeași zi, o femeie de 33 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a fost condamnată la pedeapsa cinci ani și opt luni de închisoare pentru trafic de minori.

De asemenea, polițiștii și lucrătorii din cadrul Autorității Tutelare din localitate au preluat cei șase copii minori ai tinerei, care au fost internați ulterior, în regim de urgență, într-un centru al DGASPC Suceava.

Toți cei trei suceveni au fost depistați de către polițiști la domicilii.

 

Spune-ne opinia ta