Tineri cercetați pentru tentativă de omor, unul dintre agresori este minor!

Luptă cruntă în plină stradă, unul dintre tineri și-a atacat adversarul cu o macetă. Acum cei doi sunt trimiși în judecată pentru tentativă de omor.

Tineri cercetați pentru tentativă de omor, unul dintre agresori este minor!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui C.A.G., în vârstă de 18 ani, și trimiterea în judecată în stare de libertate a lui I.A., în vârstă de 17 ani, ambii din orașul Flămânzi, județul Botoșani.

Potrivit magistraților, C.A.G. este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tentativă de omor și a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, iar I.A. este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tentativă de omor.

În seara zilei de 12 octombrie 2023, în jurul orei 19.00, în timp ce se deplasau pe o stradă din orașul Flămânzi, persoana vătămată B.A.D. și minorul I.A. au fost loviți cu pumnii și picioarele peste cap și corp de către C.A.G., împrejurare în care I.A. a încercat de mai multe ori să-l lovească pe C.A.G. cu un obiect dur tăietor/înțepător în partea superioară a corpului și a reușit să-i aplice o singură lovitură cu acel obiect în zona capului, cauzându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 de zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, în jurul orei 19.30, C.A.G., înarmat cu un obiect tăietor (macetă), l-a lovit cu respectivul obiect, din spate, pe I.A., cauzându-i leziuni traumatice pentru vindecarea cărora a necesitat 14-15 de zile de îngrijiri medicale.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Antifrauda a plecat cu Mărțișorul: Controale la comercianții de flori și ornamente cu ocazia zilei de 8 martie!

astăzi, 10:28
40

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) controlează în această perioadă (29 februarie - 8 martie) persoanele și firmele care activează în domeniul comer...

Masă sănătoasă pentru aproximativ 11.000 de elevi din județul Botoșani!

astăzi, 09:46
84

10.786 de elevi din județul Botoșani vor primi, în anul școlar 2023-2024, o masă sănătoasă la școală.Programul „Masă caldă în școli” a fost înlocuit cu Pr...

Pod nou peste Siret, pe DN 29A Suceava – Dorohoi, de circa 70 de milioane de lei

astăzi, 09:11
512

Unul dintre cele mai șubrede poduri rutiere de pe un drum național, cel de pe DN 29A Suceava – Dorohoi, la limita dintre Zvoriștea și localitatea botoșăneană Vârfu Câmpului, v...