Tânăr de 18 ani reținut, după ce a tâlhărit un consătean pe stradă

Un tânăr de 18 ani, din comuna Pomârla, a fost reținut pentru 24 de ore, marți, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că în cursul zilei de duminică, pe un drum public din localitate, acesta s-ar fi întâlnit cu un bărbat de 55 de ani, pe care l-a lovit și l-a deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa.

„După aplicarea loviturilor, victima a rămas inconștientă, iar tânărul de 18 ani a părăsit locul faptei, ulterior, fiind identificat de polițiști, în localitatea Todireni. Bunurile sustrase în urma activității infracționale, constând într-un telefon mobil, bani și țigări au fost recuperate și predate persoanei vătămate”, arată anchetatorii.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta