Suceveni încarcerați în Penitenciarul Botoșani pentru infracțiuni la regimul rutier!

Inițial, șoferii au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru infracțiuni în trafic.

În cursul zilei de joi, 03.10.2024, ora 23 :00, un bărbat din sat Basarabi, comuna Preutești, jud Suceava a condus motociclul (moped) pe Dj 208 Dolheștii Mari, comuna Dolhești, județul Suceava având o alcoolemie de peste 0,80 grame la mie de sânge, potrivit buletinului de analiză toxicologică a Serviciului Județean de Medicină Legală Suceava, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Totodată s-a constatat că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat în România sau înregistrat la Primăria Comunei Preutești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, în cursul zilei de joi, 24.10.2024, au fost continuate și cercetările privind un eveniment din data de 21.09.2024. Un bărbat din com. Râșca, satul Buda, jud. Suceava, a fost prins de polițiști în trafic în timp ce conducea sub influența alcoolului.

 În cursul zilei de 23.10.2024, cauza a fost discutată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Fălticeni, iar la data de 24.10.2024, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Prin ordonanța emisă de organele de cercetare penală, s-a dispus reținerea șoferului pe o perioadă de 24 de ore.

Polițiștii au efectuat cercetări și în cazul unui eveniment din data de de 23.10.2024, privind constatarea infracțiunii flagrante, în urma căreia s-a constatat că un bărbat din com. Râșca, satul Buda, jud. Suceava, în calitate de conducător auto se afla sub influența alcoolului.

Un alt sofer din com. Râșca, satul Buda, jud. Suceava, a fost oprit de polițiști în trafic. Cu această ocazie, aceștia au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului. Mai mult, acesta s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice.

 În cadrul planului de razie organizată la nivelul Poliției Municipiului Fălticeni, la data de 24.10.2024, prin ordonanța emisă de organele de cercetare penală, s-a dispus reținerea șoferului pe o perioadă de 24 de ore.

În baza ordonanțelor de reținere, bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, după ce a pierdut în fața clujenilor: ”Asta le-am reproșat la pauză!” (Galerie foto)

astăzi, 21:07

Botoșănenii au deschis scorul în minutul 4 prin Bodișteanu, însă cele două formații au intrat la egalitate la cabine, în urma reușitei lui Cristea. Miranyan, în minutul ...

Garda de Mediu: Amenzi usturătoare pentru botoșănenii care incendiază deșeurile! (foto)

astăzi, 20:15

Este vorba despre alte tipuri de deșeuri decât cele menajere, care nu au fost preluate de operatorul de salubrizare. Producătorii de deşeuri şi deţinătorii de deşeuri (persoane fizice ...

Lucrări de reabilitare a drumurilor locale, desfășurate cu succes într-o comună din Botoșani!

astăzi, 19:30

Procesul de modernizare și dezvoltare înaintează cu pași repezi în comuna Prăjeni. Proiectul de modernizare demarat în vara acestui an este de natură a asigura accesul facil și...