Și-a amenințat consătenii cu un cuțit. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Și-a amenințat consătenii cu un cuțit. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Frumușica, și-a amenințat cu cuțitul consătenii, în urmă cu câteva zile, și a fost reținut de oamenii legii, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, pe 7 noiembrie, acesta se deplasa pe o stradă din localitatea Frumușica și avea asupra sa un cuțit cu care a început să amenințe cu acte de violență mai mulți cetățeni care se aflau atunci prin preajmă, provocându-le o stare de temere.

„La data de 9 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frumușica au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din comuna Frumușica, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentanții instituției.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
354

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
993

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
157

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...