Decizie a instanței: Bărbatul care a lovit un consătean cu ciocanul în cap, arestat preventiv

Decizie a instanței: Bărbatul care a lovit un consătean cu ciocanul în cap, arestat preventiv

Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din comuna Curtești, care a lovit un consătean cu ciocanul în zona capului, luni, în timpul unei vizite la locuința acestuia, a fost arestat preventiv.

Agresorul avea unealta asupra sa înainte de a ajunge în casa victimei, de 54 de ani. El a fugit de la locul faptei, însă a fost depistat și reținut la scurt timp de la comiterea infracțiunii, potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 23 noiembrie a.c., în timp ce se afla în locuința victimei, un bărbat de 54 de ani, din localitatea Curtești, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, i-ar fi aplicat acesteia o lovitură în zona capului, cu un ciocan pe care îl avea asupra sa. Ulterior, agresorul a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști, ascuns în vegetația din curtea locuinței sale”, arată anchetatorii.

Victima a fost transportată spre Spitalul Județean, unde a fost internată sub supraveghere, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Inculpatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, unde va rămâne pentru următoarele 30 de zile, în urma însușirii propunerii Parchetului de către magistrați.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de rezultatele să se dispună măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta