Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a săvârșit patru infracțiuni

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a săvârșit patru infracțiuni

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost reținut, miercuri, pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, pentru săvârșirea a patru infracțiuni.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, individul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, tulburarea ordinii și liniștii publice și purtarea sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„Bărbatul a fost escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Botoșani”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2040

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1293

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
329

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...