Bărbat băgat în arestul IPJ, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul și prelevarea de mostre de sânge

Bărbat băgat în arestul IPJ, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul și prelevarea de mostre de sânge

La data de 14 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 din Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 38 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, individul, în cursul zilei de duminică, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul județean DJ 291 D, în comuna Suharău.

„Deși conducătorul auto emana halenă alcoolică, iar polițiștii rutieri i-au adus la cunoștință prevederile legale și consecințele nerespectării acestora, bărbatul a refuzat, atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și prelevarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ.

Acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2025

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1281

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
328

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...