Bărbat băgat în arestul IPJ, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul și prelevarea de mostre de sânge

Bărbat băgat în arestul IPJ, după ce a refuzat să fie testat cu etilotestul și prelevarea de mostre de sânge

La data de 14 august 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 din Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 38 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, individul, în cursul zilei de duminică, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul județean DJ 291 D, în comuna Suharău.

„Deși conducătorul auto emana halenă alcoolică, iar polițiștii rutieri i-au adus la cunoștință prevederile legale și consecințele nerespectării acestora, bărbatul a refuzat, atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și prelevarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ.

Acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
647

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1050

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
629

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...