Bărbat băgat în arestul IPJ Botoșani: a furat o bovină de pe câmp și i-a luat viața

A furat o vacă de pe câmp și a sacrificat-o în propria curte, dar nu s-a gândit la consecințe. Bărbatul a fost băgat în arestul IPJ Botoșani pentru 24 de ore.

Bărbat băgat în arestul IPJ Botoșani: a furat o bovină de pe câmp și i-a luat viața

Polițiștii din Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Mileanca. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit polițiștilor, individul ar fi sustras, în noaptea de marți spre miercuri, o bovină de pe un teren din afara localității Mileanca. Ulterior, acesta ar fi sacrificat-o în curtea locuinței sale.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La două ore distanță de Botoșani se află Satul lui Moș Crăciun: Spiriduși, atelier de jucării și biroul Moșului! (Foto)

astăzi, 08:43
14

Vizitatorii lui Moș Crăciun sunt întâmpinați de spiriduși și conduși printr-un tur ghidat de 30 de minute, plin de magie și zâmbete.Satul lui Moș Crăciun se află î...

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
33

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
320

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...