Zonele „fierbinți” din Botoșani, scotocite de polițiști. Dosare deschise pentru droguri

În noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul celor din cadrul subunităților, precum și a jandarmilor, polițiștilor de frontieră și polițiștilor Biroului Județean de Poliție Transporturi au organizat o razie, cu efective mărite, atât în municipiul Botoșani, cât și în zona de competență a Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni.

Forțele de ordine au acționat în zona localurilor publice, cluburi și dicoteci, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, atât din municipiul Botoșani, Centrul Vechi, Parcul Tineretului și zona Cornișa, cât și în mediul rural.

Astfel, au fost legitimate peste 500 de persoane, 120 dintre acestea fiind atenționate cu privire la modul de comportament în spațiul public și au fost controlate peste 300 de autovehicule și 14 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, a normelor de conviețuire socială și a prevederilor legale privind utilizarea caselor de marcat electronice.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate au fost constatate 3 infracțiuni, printre care o infracțiune de conducere sub influența substanțelor psihoactive și una de deținere de droguri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...