Zonele „fierbinți” din Botoșani, scotocite de polițiști. Dosare deschise pentru droguri

Zonele „fierbinți” din Botoșani, scotocite de polițiști. Dosare deschise pentru droguri

În noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul celor din cadrul subunităților, precum și a jandarmilor, polițiștilor de frontieră și polițiștilor Biroului Județean de Poliție Transporturi au organizat o razie, cu efective mărite, atât în municipiul Botoșani, cât și în zona de competență a Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni.

Forțele de ordine au acționat în zona localurilor publice, cluburi și dicoteci, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, atât din municipiul Botoșani, Centrul Vechi, Parcul Tineretului și zona Cornișa, cât și în mediul rural.

Astfel, au fost legitimate peste 500 de persoane, 120 dintre acestea fiind atenționate cu privire la modul de comportament în spațiul public și au fost controlate peste 300 de autovehicule și 14 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, a normelor de conviețuire socială și a prevederilor legale privind utilizarea caselor de marcat electronice.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate au fost constatate 3 infracțiuni, printre care o infracțiune de conducere sub influența substanțelor psihoactive și una de deținere de droguri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focar de pestă porcină africană la granița cu Suceava, localități din Botoșani cuprinse în ”zona de supraveghere”!

Duminică, 14 Iulie 2024
315

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava a declarat focar de pestă porcină africană într-o gospodărie din Slobozia, comuna Zvoriştea.Aceasta, du...

PS Nichifor Botoșăneanul a botezat copilul unui preot din Botoșani!

Duminică, 14 Iulie 2024
644

În cadrul Sfintei Liturghii a fost săvârșită Taina Botezului pentru pruncul Rafail, băiatul familiei părintelui Dumitru Anușca, iar casa parohială, care a trecut printr-un proces de...

FC Botoșani - Oțelul Galați, mâine de la ora 18:30

Duminică, 14 Iulie 2024
203

Meciul de fotbal FC Botoșani - Oțelul Galați va avea loc luni, 15 iulie 2024, în etapa întâi din Superliga României.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!F...