Un copil a murit și altul a fost dus la spital după ce au căzut în albia unei insule de agrement

Un copil a murit și altul a fost dus la spital după ce au căzut în albia unei insule de agrement

Un copil a murit înecat, iar altul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce noaptea trecută au căzut în albia insulei de agrement Bacău.

Unul dintre minori, în vârstă de 11 ani, din Bacău, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Celălalt minor, de 13 ani, a decedat la spital, fiindu-i ulterior stabilită şi identitatea, din municipiul Bacău.

Poliţiştii continuă cercetările in acest caz, in vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, potrivit Agerpres.

„La data de 14 August a.c, in jurul orei 02.50, o tânăra de 19 ani a observat doi minori care au căzut in albia insulei de agrement. Unul dintre minori a fost identificat, având vârsta de 11 ani, din Bacău și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Celălalt minor a decedat la spital, fiindu-i ulterior stabilită vârsta și identitatea, respectiv 13 ani, din mun. Bacău. Polițiștii continuă cercetările in acest caz, in vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis IPJ Bacău într-un comunicat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
23

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
135

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
670

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...