Un botoșănean a ajuns la spital cu fața desfigurată și cu ochii scoși din orbite!

Un botoșănean a ajuns la spital cu fața desfigurată și cu ochii scoși din orbite!

S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, medicii luând decizia ca pacientul să fie transferat de urgență într-o clinică din Iași, în timp ce polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum a ajuns bărbatul de 31 de ani să fie mutilat.

Bărbatul este șofer, angajat al unei companii de transport din Botoșani. Din primele informații, acesta părea a fi victima unui accident rutier petrecut pe raza localității Hănești, după ce mașina se izbise într-o bornă kilometrică de pe marginea drumului. Șoferul a fost transportat la spitalul din Săveni, însă medicii l-au trimis imediat la Botoșani.

Astfel, pacientul a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, unde a fost diagnosticat cu traumatism ocular bilateral sever, cu perforare a globului ocular, precum și cu fractură de mandibulă și fractură de piramidă nazală. 

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, luându-se în calcul faptul ca bărbatul să nu fi fost doar victima unui accident rutier, ci și a unei alte agresiuni.  

Bărbatul a fost transferat la Clinica de Oftalmologie din Iași, medicii încercând să îi salveze măcar parțial vederea, el având, în urma agresiunii, ambii globi oculari aproape sparți.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
153

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
86

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
95

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...