Teribil accident produs de un sofer incepator, in varsta de 19 ani! FOTO

Teribil accident produs de un sofer incepator, in varsta de 19 ani! FOTO

Trei tineri au ajuns, duminica seara, la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp, apoi s-a rasturnat in afara partii carosabile.


Accidentul s-a produs la iesirea din municipiu catre Suceava.





Patru tineri, trei baieti si o fata, se plimbau cu un BMW, iar la un moment dat, imediat dupa sensul giratoriu de pe strada Sucevei, la iesirea din municipiu, din cauza vitezei mari, soferul, un tanar in varsta de 19 ani, a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens, a intrat intr-un stalp de iluminat de pe marginea soselei, dupa care masina s-a rasturnat in afara partii carosabile.





Impactul a fost atat de puternic incat stalpul a fost scos din pamant si proiectat la cativa metri, iar bucati din masina au fost imprastiate pe carosabil.

La fata locului a fost chemat si un echipaj de descarcerare, insa tinerii au reusit sa iasa singuri din masina, inaintea de sosirea pompierilor.

In urma accidentului, trei tineri au fost transportati la spital. Unul dintre baieti, in varsta de 19 ani, a fost grav ranit.





Soferul, Bogdan Jijie, nu a patit nimic. Acesta avea permis de doar jumatate de an, iar masina cu care circula era imprumutata de la un prieten. El este arbitru in Botosani.

“La locul solicitarii am gasit trei victime, toate cu traumatisme craniene. O victima este in stare mai grava, are luxatie de mandibula, observatie traumatisme abdominale", a spus medicul Liliana Mateciuc, managerul SJA Botosani.

De vina pentru producerea accidentului este soferul.

“Din primele cercetari, accidentul s-a produs  din cauza vitezei neadaptate si a vitezei nelegale  la carosabilul acoperit cu mazga si experienta redusa a conducatorului auto", a spus agentul sef Florin Rotarita, din cadrul Politiei Rutiere. 


UPDATE: Tinerii raniti in accident sunt C. Ioana-Isabela, de 18 ani, din comuna Vârfu Câmpului, Ţ. Ionut-Andrei, de 18 ani, din comuna Coţuşca, şi L. Andrei, de 18 ani, din comuna Albești.

În cauză s-au întocmit acte procedurale față de Jijie Bogdan Ionut, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție procedurală.




 

 

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
46

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
214

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2212

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...