Tânăr transportat la spital după ce s-a izbit violent cu mașina într-un copac

Tânăr transportat la spital după ce s-a izbit violent cu mașina într-un copac

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în această după-amiază, pe DN 29 B, între localitățile Leorda și Brăești.

La caz au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Tânărul a fost scos din mașină de pompieri. Era conștient. A fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IJSU.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

O jumătate de secol și chiar mai mult, cupluri celebrate la Botoșani. „Într-o familie sunt și momente grele...” (foto, video)

astăzi, 11:50
438

Aproximativ 40 de cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur și Nunta de Diamant au fost prezente la Primărie pentru a marca un moment important din viața lor. Mai exact, 36 de cupluri care au î...

Avarie într-o intersecție aglomerată din Botoșani, în comunele din județ oamenii primesc apă cu porția! (foto, video)

Marţi, 16 Iulie 2024
739

Meteorologii au emis COD ROȘU de caniculă și disconfort termic și pentru ziua de marți. În aceste condiții, cetățenii din comunele județului Botoșani primesc apă cu porția, iar &icir...

Ziua Națională a Contabilului Român la Botoșani. Președinte CECCAR: „Suntem puternici dacă suntem uniți!” (foto, video)

Luni, 15 Iulie 2024
1402

Manifestările organizate cu acest prilej, desfășurate sub sloganul „Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”, s-au desfășurat luni, 15 iulie, la Popas Cucorăni.„...