Șofer prins circulând cu aproape 160 kilometri pe oră!

Acțiunea ”blitz” a polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier Botoșani s-a soldat, în cursul zilei de luni, cu peste 50 de sancțiuni, în valoare de aproape 30.500 de lei.

La data de 15 iulie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune de tip ”blitz”, pe raza municipiului Botoșani,  pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost controlate 60 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.465 de lei.

De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere, 9 dintre acestea fiind reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar unul pentru alte abateri la regimul rutier. Un șofer a fost depistat în timp ce circula cu 157 de km pe oră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...