Șofer aproape în comă alcoolică, blocat în trafic după o cursă cu poliția pe urme

Șofer aproape în comă alcoolică, blocat în trafic după o cursă cu poliția pe urme

La data de 11 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au observat o autoutilitară staționată pe partea carosabilă, pe sensul de mers Vorona către Joldești, având luminile de avarie pornite.

Procedându-se la legitimarea conducătorului și prezentarea documentelor autovehiculului, șoferul nu s-a conformat, pornind cu viteză către localitatea Joldești, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind interceptat pe raza localității Vorona Teodoru.

În urma verificărilor s-a stabilit că conducătorul autovehiculului este un bărbat de 34 de ani, din municipiul Botoșani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

(Comunicat IPJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
284

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
415

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...