S-a trezit cu un ceaun fierbinte pe cap, in casa vecinului pe care a vrut sa-l ajute in gospodarie!

Un barbat in varsta de 41 s-a prezentat, marti dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, cu arsuri pe cap si pe fata, arsuri provenite in urma unei altercatii cu un vecin, dupa spusele barbatului.

S-a trezit cu un ceaun fierbinte pe cap, in casa vecinului pe care a vrut sa-l ajute in gospodarie!

Aurel Cretu, din comuna Sendriceni, spune ca sambata dupa-amiaza s-a dus la un vecin de-al sau ca sa-l ajute in gospodarie, sa dea mancare si apa la animale, dar s-a trezit si cu un ceaun fierbinte pe cap.

"M-a chemat M. T. sa-l ajut pe la treburi, la animale, ca are trei cai. Am intrat in casa si in momentul ala a luat un ceaun de pe plita si l-a pus pe cap si pe fata. Nu avea apa in el, era gol, dar era fierbinte tare. Nu stiu de ce. El era beat. A avut toane", a spus Aurel Cretu.

Barbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde a primit ingrijiri medicale, insa pe fisa victimei nu apare ca ar fi suferit arsuri, ci doar un traumatism cranio-cerebral si un traumatism cranio-facial. In plus, victima se afla intr-o avansata stare de ebrietate.

Medicii dorohoieni au anuntat Politia, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri pe numele vecinului, pe motiv ca acesta l-ar fi lovit cu pumnii si picioarele, nicidecum ca i-ar fi pus ceaunul fierbinte pe cap. Acestia vor trebui sa afle si de unde au aparut arsurile de pe corpul victimei si daca nu cumva a existat o alta altercatie ulterioara intre cei doi barbati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
63

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...