Româncă însărcinată în 9 luni, lovită de mașină în Italia. Nou-născut în stare GRAVĂ!

Româncă însărcinată în 9 luni, lovită de mașină în Italia. Nou-născut în stare GRAVĂ!

O româncă în vârstă de 19 ani, însărcinată în nouă luni, a fost victima unui grav accident rutier în Italia. Femeia voia să traverseze strada când a fost lovită de un autoturism. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei, dar tânarul a scăpat nevătămat. A fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor pentru a salva bebelușul. 

Accidentul a avut loc în Orbassano, localitate situată în apropiere de Torino, Italia. Tânăra a vrut să traverseze strada, împreună cu iubitul ei, dar un șofer nu le-a acordat prioritate și femeia a fost lovită în plin. 

Conducătorul auto nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. A fugit de la locul accidentului, iar acum oamenii legii sunt pe urmele lui. În urma impactului, românca a suferit o fractură de claviculă și alte răni minore. Din păcate, cel mai mult a avut de suferit bebelușul. 

Femeia a ajuns de urgență la spital și a intrat direct în sala de operații. Românca a fost supusă unei operații de cezariană pentru a putea fi salvat copilul. Concret, din cauza șocului suferit de mamă, alimentarea cu sânge la nivelul uterului a scăzut. Bebelușul a suferit leziuni grave la nivelul mai multor organe pentru că nu s-a asigurat oxigenarea. 

Din fericire, câteva ore mai târziu, după ce nou-născutul a fost conectat la aparate, aceasta a deschis ochii. Medicii spun însă că starea lui de sănătate rămâne gravă și va avea nevoie de mai multe zile de supraveghere medicala, potrivit quotidiano.net, citat de stiridiaspora.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
19

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
51

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
39

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...