Rănit după ce s-a aruncat în fața mașinii. Victima a fost internată la Psihiatrie!

Cazul bărbatului de 43 de ani i-a uimit nu doar pe polițiști, dar și pe șoferii participanți la trafic. Cu puțin timp înainte el făcuse același gest, dar șoferul mașinii reușise să evite impactul.

Rănit după ce s-a aruncat în fața mașinii. Victima a fost internată la Psihiatrie!

   foto: arhivă

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Mavromati, rănile cu care s-a ales în urma accidentului rutier nepunându-i viața în pericol. 

S-a petrecut sâmbătă dimineața, la ieșire din localitatea Mihăileni, județul Botoșani. Cu puțin timp înainte el făcuse același gest, dar șoferul mașinii reușise să evite impactul. Bărbatul are 43 de ani și este din Mihăileni, cadrele medicale constatând ulterior că acesta se află în evidența medicilor ca având afecțiuni psihice.

După ce a văzut că prima mașină a reușit să îl evite în ultima clipă, bărbatul a așteptat o altă mașină. Atunci când mașina s-a apropiat de el, a ieșit pe asfalt. Din fericire, a fost agățat doar de oglinda mașinii, astfel că bărbatul a fost aruncat pe șanț. 

Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani. Pacientul prezenta câteva escoriații și contuzii, iar după ce a fost stabilizat a fost trimis la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
187

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
95

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...