"Adina – spaima şoselelor", condamnată la patru ani de închisoare, nu este de găsit!

"Adina – spaima şoselelor", condamnată la patru ani de închisoare, nu este de găsit!

   FOTO: Monitorul de Suceava

"Văduva îndurerată" care în urmă cu aproape 3 ani a produs un grav accident în urma căruia soțul său, Dragoș Prisacariu, din Dorohoi, a murit, fost condamnată la închisoare cu executare, însă nimeni nu îi mai dă de urmă. Înainte de condamnarea finală, tânăra nu avea impusă vreo interdicţie sau restricţie, astfel că a fost liberă să plece unde a dorit.

Tânăra în vârstă de 23 de ani din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, condamnată definitiv la patru ani de închisoare pentru contrabandă şi trimisă în judecată în alte două dosare penale, pentru infracţiuni la regimul rutier, nu a fost găsită de poliţiştii care au de pus în executare mandatul de executare a pedepsei pe numele său, arată Monitorul de Suceava.

Poliţiştii suceveni au solicitat deja ca Adina Gabriela Prisacariu să fie dată oficial în urmărire la nivel naţional şi internaţional.

Adina Gabriela Prisacariu a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare de Curtea de Apel Galaţi, pentru contrabandă şi constituire de grup infracţional organizat. Tânăra primise de la prima instanţă, Tribunalul Vrancea, pentru aceleaşi infracţiuni, 2 ani şi 9 luni de închisoare cu suspendare. Înainte de condamnarea finală, tânăra nu avea impusă vreo interdicţie sau restricţie, astfel că a fost liberă să plece unde a dorit, mai scrie sursa citată.

Suceveanca şi-a căpătat renumele negativ de „spaimă a şoselelor” după mai multe evenimente rutiere negative în care a fost implicată. Cel mai grav s-a petrecut pe 1 august 2014, când tânăra, aflată la volanul unui Mercedes E-Klasse cu volan pe dreapta, a făcut o depăşire inconştientă, la Dumbrăveni, provocând un accident în care a murit soţul ei. După accidentul mortal provocat în august 2014, aceasta a continuat să conducă cu permisul suspendat. Au urmat alte infracţiuni, tânăra fiind botezată de presă „Adina - spaima şoselelor". Tânăra este judecată în două dosare aflate pe rolul Judecătoriei Suceava, printre care şi cel în care are de răspuns pentru ucidere din culpă.

Citeste si Teribil accident de circulatie pe drumul Suceava - Botosani! Un dorohoian si-a pierdut viata! GALERIE FOTO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
185

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
187

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
269

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...