Porc mistreţ ucis de un autovehicul după un impact puternic FOTO
ACCIDENT!

Fauna judeţului este mai săracă de duminică seară, odată cu decesul unui porc mistreţ, în urma impactului cu o dubiţă. S-a întâmplat în apropierea municipiului Botoşani, pe drumul care duce la Suceava.

Porc mistreţ ucis de un autovehicul după un impact puternic FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Ceea ce vânătorii botoşăneni nu reuşesc, în ciuda apelurilor repetate ale agricultorilor care se plâng de atacul mistreţilor, reuşesc şoferii, involuntar şi cu "armele" din dotare.

Teribilă sperietură au tras pasagerii şi şoferul unei dubiţe Volkswagen Transporter care circulau duminică seară pe drumul naţional ce face legătura între Botoşani şi Suceava.

Din întuneric, de pe câmp, în faţa autovehiculului a ţâşnit un porc mistreţ, orbit de faruri. Şoferul dubiţei nu a mai putut evita impactul, astfel că animalul a fost lovit de maşină, care a suferit avarii în partea din faţă. Mistreţul de peste o sută de kilograme a căzut pe şosea, murind în scurt timp.

Poliţiştii solicitaţi la locul incidentului i-au eliberat şoferului autorizaţia de reparaţie a dubiţei.

Urmează ca Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi- Filiala Botoşani, alături de poliţişti, să încerce să depisteze de pe ce fond de vânătoare provenea animalul.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
120

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
416

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
907

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...