Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină care era parcată pe o stradă din municipiul Botoșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva autoturismul. 

Pompierii botoșăneni au intervenit, sâmbătă, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe Blvd. George Enescu, din municipiul Botoșani. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă. La sosirea gărzii de intervenție, ardea partea din spate a autoturismului, incendiul fiind stins în limitele găsite de pompieri.

Valoarea bucurilor distruse a fost estimată la cca 2000 de lei, dar s-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 12.000 lei.
 
Potrivit informațiilor furnizate de repreznetanții ISU Botoșani, cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Contractul pentru Lotul I și III ale Drumului Strategic au fost semnate

astăzi, 17:48
44

Una dintre cele mai importante și așteptate investiții din județul Botoșani a intrat în linie dreaptă.Consiliul Județean, în prezența reprezentanților dirigintelui de șantie...

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani anunță implementarea proiectului ”Together for a better educational integration of children with special educational need”

astăzi, 17:09
35

COMUNICAT DE PRESĂ: Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în calitate de Beneficiar/Aplicant/Lider de parteneriat, anunță implementarea proiectului ”Together for a b...

(A) ICE IT Solutions angajează

astăzi, 13:44
183

Echipa ICE IT Solutions este o echipa dinamică și în plină dezvoltare și are nevoie de oameni capabili, așa cum sperăm să fii și tu!Ice Computers are o experință de peste 20 ani &i...