Pompier botoșănean, scos din secția de votare pe targă

Pompier botoșănean, scos din secția de votare pe targă

Un pompier al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, a fost transportat cu ambulanța la spital, după ce i s-a făcut rău, în timp ce asigura paza la Secția de votare nr. 41, de la Grădinița nr. 22, din Parcul Tineretului. Incidentul a avul loc în jurul orei 20:00, cu puțin înainte ca secțiile să se închidă.

Și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit pe ciment, căzătura provocându-i un traumatism cranian. Colegii din comisia de votare au solicitat ajutor, prin apel la 112, observând că cel căzut începea să facă spume la gură.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță ți transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului „Mavromati”. Acolo, cadrele medicale l-au supus unor investigații de specialitate.

Potrivit diagnosticului emis la scurt timp, acesta a suferit o criză de comiţialitate și a necesitat internare pe secția de Neurologie.

Procesul de votare nu a fost întrerupt, locul pompierului fiind imediat luat de către un paznic de rezervă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
353

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
494

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
615

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...