Piața Revoluției devine o piață a culorilor. Protagoniștii, 200 de tineri din Botoșani

Piața Revoluției devine o piață a culorilor. Protagoniștii, 200 de tineri din Botoșani

Coloract” a ajuns, sâmbătă, la cea de a treia ediție. 200 de tineri și copii încep, în scurt timp, cursa finalizată cu o "bătaie" în culori. 

În acest an, evenimentul este dedicat susținerii a 20 de copii, pentru a putea începe noul an școlar având toate cele necesare. 

Interact Club și Rotary Club Botoșani, organizatorii acestui eveniment, a păstrat traseul de până acum, lansând o provocare de 2,5 km către iubitorii acestui sport și către cei care vor să facă un bine.

Cursa începe la ora 10:00, în fața Sălii Polivalente din municipiu, continuă pe bulevardul „Mihai Eminescu”, apoi își schimbă direcția spre stânga, prin fața Colegiului „A. T. Laurian”, de unde se va alerga pe Cuza-Vodă, până la Primărie, punctul de finish al maratonului. Tot în Piața Revoluției va avea loc tradiționala bătaie cu prafuri colorate.

Prafurile nu sunt toxice și nu pătează, fiind făcute manual, de către membrii Interact Botoșani, din ingrediente alimentare.

„Coloract” este, în același timp, o competiție ale cărei mize sunt premii în valoare de 1200 de lei. Participarea se validează prin achiziționarea unui bilet de 25 de lei, care va asigura inclusiv: un tricou alb, cu sigla evenimentului (care nu va mai fi alb după micul Holi din fața Primăriei), 150 de grame de praf și intrarea la after-party, care va avea loc seara, la Grand Irish Pub.

Revenim cu imaginile evenimentului

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
2

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
43

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
106

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...