Patru persoane rănite după ce un șofer din Botoșani a acroșat un autoturism în trafic!

Unul dintre autoturismele implicate în accidentul rutier a părăsit partea carosabilă, a rupt un stâlp de electricitate, după care a lovit un panou publicitar.

În primele zile ale lunii august, un botoșănean a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Roman, județul Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Botoșani, conducea un autoturism în municipiul Roman, la schimbarea benzii de deplasare ar fi acroșat un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 53 de ani, din Covasna.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un stâlp din beton.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 53 de ani și a altor trei pasageri, cu vârste de 53 și 56 de ani, care au fost transportați la o unitate medicală.

”În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ciofu Ramona, din cadrul IPJ Neamț.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Descoperă noile modele de garduri RUFSTER !

astăzi, 15:43

La RUFSTER fabricăm mai mult decât sisteme de învelitori pentru acoperișuri și fațade. Utilizând oțelul prevopsit ca materie primă, putem crea diverse produse pentru înch...

Evenimente sportive, culturale și religioase în atenția jandarmilor botoșăneni! (foto)

astăzi, 15:14

În acest sfârșit de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele operative angrenate în misiunile de asigurare a ordinii și siguranțe...

(P) Modele de calorifere pentru baie care asigură funcționalitate și confort termic

astăzi, 14:57

Baia ta merită să fie un spațiu confortabil în care te poți relaxa după o zi lungă și obositoare. Alegerea modelelor de calorifere baie potrivite poate schimba complet atmosfera acestui ...