O fetiță de 3 ani în stare gravă și alți 3 români răniți într-un accident rutier petrecut aseară în Italia!

Fetița de trei ani este în stare gravă și a fost transportată cu elicopterul la spital. Sunt răniți și ceilalți ocupanți ai mașinii, o adolescentă în vârstă de 16 ani și doi bărbați români în vârstă de 20 și 24 de ani.

O fetiță de 3 ani în stare gravă și alți 3 români răniți într-un accident rutier petrecut aseară în Italia!

O fetiță de 3 anișori este în stare gravă și alte 3 persoane de naționalitate română sunt rănite în urma unui tragic accident care a avut loc ieri seară, 2 mai, în sudul Italiei la Ispica, provincia Ragusa (Sicilia).

Accidentul rutier s-a produs în zona Garzalla, lângă un sens giratoriu, de-a lungul străzii Ispica Rosolini în jurul orei 18:30, relatează Rotalianul.ro, citând siciliainformazioni.com.

Mașină s-a răsturnat din cauze încă necunoscute de-a lungul străzii pe care circula. A fost ciocnită violent de un alt autoturism care venea din aceeași direcție. Fetița de trei ani este în stare gravă și a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Messina. Sunt răniți și ceilalți ocupanți ai mașinii, o adolescentă în vârstă de 16 ani și doi bărbați români în vârstă de 20 și 24 de ani.

A fost transportat la spital și șoferul celeilalte mașini implicate în accident, un cetățean italian din Pachino (Sicilia).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

Marţi, 21 Mai 2024
58

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

Marţi, 21 Mai 2024
818

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

Marţi, 21 Mai 2024
245

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...