O femeie de 83 de ani, din Hlipiceni, a ajuns la spital cu traumatisme grave după ce a fost bătută de fiul ei cu parul

O femeie de 83 de ani, din Hlipiceni, a ajuns la spital cu traumatisme grave după ce a fost bătută de fiul ei cu parul

O femeie de 83 de ani, din Hlipiceni, a ajuns la spital cu traumatisme grave după ce a fost bătută de fiul ei, care a avenit acasă beat.

Incidentul a avut loc duminică, în casa în care femeia locuieşte împreună cu fiul ei de 52 de ani. Acesta a venit băut acasă şi i s-a căşunat pe propria mamă, după ce femeia i-a reproșat că nu o ajută la treburile casei.

A început să o lovească cu pumnii şi picioarele şi cu un par, respectiv o coadă de la un topor. După ce a obosit, bărbatul a plecat, iar femeia a mers la o vecină, sunând la 112 pentru a cere ajutor.

Cadrele medicale de la Ambulanţă i-au acordat acesteia îngrijiri, după care au transportat-o la Urgenţe, unde a fost diagnosticată cu traumatisme la nivelul feţei, capului şi toracelui.

Chiar şi aşa, femeia le-a spus cadrelor medicale că nu poate să depună plângere împotriva propriului fiu. Cazul a ajuns, totuşi, în atenţia poliţiştilor, care au declanşat o anchetă pentru violenţă în familie.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
539

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
284

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
80

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...