O botoșăneancă a intrat pe piața mondială a parfumurilor

O botoșăneancă a intrat pe piața mondială a parfumurilor

Emma Georgiana Afrăsâni este o tânără din Botoșani care trăiește împreună cu familia la mii de kilometri de România, în Irlanda mai exact, dar care a reușit la o vârstă fragedă să rupă gura târgului.

Absolventă a Universității de Finanțe din Dublin, Emma Afrăsâni s-a implicat în afaceri și a reușit într-un timp relativ scurt să creeze un brand la nivel mondial pe piața parfumurilor.

În zilele noastre, majoritatea brandurilor pun accentul pe industria de frumusețe feminină. Industria de frumusețe pentru bărbați, din motive istorice a fost în umbra celei feminine și a fost doar o extensie a acesteia. Bărbații sunt niște ființe cu nevoi simple și marile companii au înțeles că nu au de câștigat de pe urma lor. AKRASIA a fost creată pentru a le oferi bărbaților atenția de care au nevoie și pe care o merită, unde nevoile bărbaților sunt principala noastră prioritate”, ne-a declarant Emma Afrăsâni.

Noul parfum lansat pe piața  de profil poartă denumirea “In Virtute”, însușirea morală pozitivă a omului și reprezintă ceea ce este în oameni.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta