Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Mutilat de propriul cal, transportat la Iași în stare gravă!

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Iași, medicii de la Botoșani constatând că acesta prezintă un traumatism cranio-facial acut deschis cu înfundare și fractură de piramidă nazală. 

Duminică seara, tânărul, în stare de ebrietate fiind, a încercat să ducă în grajd calul din gospodărie. Din cauza mirosului puternic de alcool, calul a devenit agitat, la un moment dat lovindu-și stăpânul puternic cu copita, chiar în față. 

Șocul loviturii a fost unul foarte puternic, tânărul plin de sânge având totuși putere să ceară ajutorul cadrelor medicale.

Ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, a beneficiat de primele îngrijiri, însă medicii, constatând gravitatea rănilor suferite, au decis transferarea pacientului la Iași.

Din păcate, astfel de situații sunt din ce în ce mai dese în gospodăriile de la țară. Asta deși se știe că aceste animale nu suportă mirosul de alcool și reacționează de fiecare dată agresiv cu stăpânii lor aflați în stare de ebrietate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
309

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
447

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
576

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...