Moarte cruntă: Bătrână de 82 de ani, decedată într-un incendiu care i-a cuprins casa!

Bătrâna a încercat să iasă din casa cuprinsă de flăcări, dar nu a mai avut putere. Pompierii care au reușit să intre în locuința arzând au găsit-o pe femeie decedată în bucătărie, lângă ușă.

Moarte cruntă: Bătrână de 82 de ani, decedată într-un incendiu care i-a cuprins casa!

Un incendiu izbucnit în această dimineață, în locuința unei femei din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, observat și anunțat cu întârziere, s-a soldat cu decesul proprietarei. Apelul de ajutor a fost înregsitrat puțin înainte de ora 6.00.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu două autospeciale cu apă și spumă, precum și pompierii voluntari din comună. La sosirea gărzii de intervenție ardeau bunurile din bucătărie, precum și o parte din acoperișul casei.

Întrucât existau informații că proprietara, în vârstă de 82 de ani, nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Femeia a fost găsită decedată, în interiorul bucătăriei, lângă ușă. 

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rapid - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:47
9

Rapid și FCSB se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-off-ului SuperligiiVerifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Derby-ul din a...

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
56

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
21

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...