Locuinţa şefului Fiscului botoşănean, “vizitată” de hoţi!

Locuinţa şefului Fiscului botoşănean, “vizitată” de hoţi!

Locuinţa şefului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Botoşani, Doru Alupoaie, situată în cartierul Alfa Land, a fost călcată de hoţi.

Un tânăr în vârstă de 17 ani, cel suspectat că a spart şi sediul PDL, a pătruns în noaptea de 17 spre 18 octombrie, în jurul orei 04.00, în curtea casei lui Doru Alupoaie, în timp ce acesta împreună cu familia erau în locuinţă.

Ghinionul hoţului a fost că imobilul dispune de supraveghere video şi de un sistem de alertă cu senzori de mişcare.

La scurt timp, la faţa locului au ajuns agenţii unei firme de pază, care l-au prins pe individ şi l-au dat pe mâna Poliţiei.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă, însă a fost lăsat în libertate.

Vlad G. este suspectat că este autorul mai multor furturi comise în municipiul Botoşani, tânărul acţionând cu precădere pe Şoseaua Iaşului.

El este suspectat că furat aparatură electronică şi din garajul unui procuror.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Proroc Ieremia; Sf. Cuv. Mc. Eftimie, Ignatie și Acachie

astăzi, 08:00
3

Sfântul Proroc Ieremia era din Anatot, cetatea preoţilor, în partea lui Veniamin, cetate departe de Ierusalim ca la trei mile.Tatăl său se numea Helchie şi era mai marele preoţilo...

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
96

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
120

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...