L-au găsit! Autorul accidentului de dimineață de pe strada Sucevei era beat și avea carnetul suspendat!

L-au găsit! Autorul accidentului de dimineață de pe strada Sucevei era beat și avea carnetul suspendat!

Polițiștii de la Botoșani au anunțat în această seară că în urma cercetărilor efectuate, a fost depistat autoturismul implicat în accidentul rutier produs în aceasta dimineața pe strada Sucevei din municipiul Botoșani. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corni.

“Cu ocazia verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Mai mult, cu ocazia testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporala din culpa, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului, pentru documentarea întregii activități infracționale, în vederea dispunerii masurilor legale”, eu explicat polițiștii de la Botoșani.

Reamintim că o femeie de circa 60 de ani a fost acroșată de un autoturism, vineri dimineață, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, la intrarea în parcarea de la Carreforur.

Potrivit martorilor, conducătorul auto care se deplasa dinspre Bulevard înspre strada Primăverii, nu i-a acordat prioritate bătrânei, care se angajase să traverseze strada regulamentar, și a lovit-o, părăsind apoi locul faptei.

Ceilalți participanți la trafic au alertat autoritățile, prin apel la 112, efectuat puțin după ora 9:00, la fața locului fiind direcționat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
159

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
234

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
522

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...