Incendiu la o casă din Bucecea. Update: Două persoane au fost preluate cu ambulanța, prezentând arsuri grave

Incendiu la o casă din Bucecea. Update: Două persoane au fost preluate cu ambulanța, prezentând arsuri grave

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină, în această seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa în orașul Bucecea, pe strada Învăţător Vasiliu.

Din primele informații, în locuință ar fi fost o persoana imobilizata la pat.

“La fața locului s-au deplasat atât pompierii voluntari din oraș, cât și pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă”, au declarat reprezentanții ISU Botoșani.

Persoana a fost scoasă din casa de către vecini, intoxicată cu fum și respira greu, iar la fata locului s-au deplasat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Update:

La locul evenimentului au fost identificate două victime, găsite conștiente de către forțele de intervenție. Este vorba despre o femeie de 65 de ani și un bărbat de 43 de ani, intoxicați cu fum, care prezentau arsuri grave, la sosirea pompierilor. 

La prima evaluare, efectuată la fața locului, femeia a suferit arsuri de gradele 1,2 și 3 pe față, membrele superioare și partea posterioară a toracelui (aprox. 35%), iar barbatul prezenta arsuri de gradele 1, 2 si 3 pe fata și membrele superioare.

Victimele au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital.

Incendiul este stins. Au ars o parte din bunurile dintr-o cameră. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unei lumânări aprinse lasată nesupravegheata lângă materiale combustibile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
209

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
291

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...