Flăcări uriașe în municipiul Botoșani! Incendii în lanț la transformatoarele electrice, o mașină a luat foc! FOTO
INCENDIU!

Mai multe incendii au izbucnit, sâmbătă, în municipiul Botoșani după ce o parte dintre transformatoarele electrice au luat foc.

Flăcări uriașe în municipiul Botoșani! Incendii în lanț la transformatoarele electrice, o mașină a luat foc! FOTO

Cel mai puternic incendiu a izbucnit la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Cătămărăști. Un transformatorul electric aflat în zona unde întoarce tramvaiul a luat foc flăcările ajungând la câțiva metri înălțime, fumul gros putând fi observat din oraș.

Patru autospeciale din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului și intervin pentru stingerea incendiului. În apropiere este și un peco, polițiștii închizând circulația pe una dintre străzile adiacente.

Un alt transformator a luat foc în zona Stadionului Mecanex, iar un altul lângă Poliția Rutieră. Se pare că scânteile care au sărit de la transformatorul care a luat foc lângă Poliția Rutieră au aprins un autoturism taxi care era parcat în zonă, acesta fiind distrus în partea din față.

"Aici avem un punct de transformare este cu ulei a cărei temperatură de fierbere este foarte mare şi se lucrează la răcirea lui", spune Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.  

De asemenea, lângă Electrocontact un copac a luat foc, după ce s-ar fi produs o explozie la un cablu electric. Circulația pe Calea Națională, de la Electrocontact până la strada Cornișa, se desfășoară pe contrasens.

În ajutorul pompierilor de la Detașamentul Botoșani au venit și autospeciale de la Dorohoi. 














 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
279

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
428

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
564

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...