Femeie complet dezbrăcată pe stradă, dusă la Psihiatrie: Arunca cu pietre în mașini și făcea gesturi obscene către șoferi!

Femeie complet dezbrăcată pe stradă, dusă la Psihiatrie: Arunca cu pietre în mașini și făcea gesturi obscene către șoferi!

În cursul zilei de miercuri, la ora 14.45, patrula Poliţiei Locale Botoșani a depistat o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care la intersecţia străzii Împărat Traian cu strada Săvenilor arunca cu pietre în autoturismele aflate în trafic.

Mai mult, șoferii au reclamat faptul că femeia făcea și gesturi obscene, aceasta fiind dezbrăcată complet, fapt confirmat și de către reprezentanții Poliției Locale.

"Persoana în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea un comportament neadecvat, nefiind posibilă stabilirea cu exactitate a identităţii acesteia", informează reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

A fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani, care a preluat persoana în cauză şi a transportat-o la Spitalul de Psihiatrie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
853

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
194

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
490

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...