Dramă într-o familie: O mamă de 19 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de iubitul ei

Dramă într-o familie: O mamă de 19 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de iubitul ei

O mamă tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Sulița, județul Botoșani, a fost înjughiată de către concubinul său, tatăl celor doi copii pe care aceasta îi are, în noaptea de vineri spre sâmbătă. S-a întâmplat în localitatea Dracșani, acolo unde cei doi locuiau împreună.

Potrivit primelor informații, agresorul, în vârstă de 24 de ani, s-a îmbătat la un bar din localitate și a venit acasă împreună cu alți doi tineri, pentru a continua petrecerea. După plecarea invitaților, tânăra i-a reproșat bărbatului că cei mici au fost treziți din somn, iar bărbatul s-a enervat și a lovit-o cu un cuțit, de mai multe ori, la nivelul pieptului și al gâtului. Neoficial, ar fi vorba despre un număr de 12 lovituri, care au provocat o hemoragie masivă și pierderea cunoștinței.

Agresorul a apelat apoi 112, în jurul orei 1:00, solicitând un echipaj de ambulanță. La fața locului a fost direcționat și un echipaj de poliție, întrucât bărbatul a refuzat să dea detalii operatorilor cu privire la cauzele pentru care fata era plină de sânge.

În ambulanță, într-un moment de semiconștientă, tânăra le-a spus cadrelor medicale că cel care a agresat-o, este chiar apelantul. Astfel, echipajul a informat poliția, care l-a escortat imediat pe bărbat spre audieri. Acesta s-a aflat în custodia Poliției până sâmbătă dimineață, în vreme ce femeia a fost transferată, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, către o clinică de specialitate din Iași, existând posibilitatea ca plămânii săi să fi fost penetrați de lama cuțitului. După stabilizarea sa fizică, aceasta va fi supusă examenului medico-legal.

„Cazul este instrumentat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor”

, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Cu privire la această situație, a fost informată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, pentru a dispune măsuri de protejare și consiliere a celor doi minori crescuți la domiciliul cuplului.

(text: R.A.)



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
161

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
135

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1089

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...