Două persoane rănite după un accident petrecut pe o stradă din Botoșani! (foto)

În evenimentul rutier au fost implicate o maÈ™ină cu numere străine È™i un taxi.

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe strada Petru RareÈ™ din municipiul BotoÈ™ani, în cursul dimineÈ›ii de luni.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul DetaÈ™amentului BotoÈ™ani, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare È™i o ambulanță SMURD, dar È™i două ambulanÈ›e SAJ. AceÈ™tia au constatat faptul că nu erau persoane încarcerate.

În urma impactului, un bărbat de 58 de ani, dar È™i o femeie în vârstă de 72 de ani, au fost răniÈ›i. Femeia a primit îngrijiri medicale la faÈ›a locului È™i a refuzat să fie transportată la spital. 

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor.

Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizaÈ›i, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaÅ£iilor de urgenţă ÅŸi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel judeÈ›ean rămân în atenÈ›ia Centrului OperaÈ›ional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieÈ›i.

InformaÈ›ii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaÈ›ii de urgență pot fi obÈ›inute prin accesarea platformei naÈ›ionale de pregătire în situaÈ›ii de urgență https://fiipregatit.ro.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC BotoÈ™ani primeÈ™te astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC BotoÅŸani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv BotoÈ™ani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducÈ›iune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pânÄ...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale È™i susÈ›inerii tuturor celor care vor să lupte cu emoÈ›iile vorbitului în public organizează o È™edință festivă. Eveniment...