Două persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier (fotogalerie)

Două persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier (fotogalerie)

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier care s-a produs, vineri seară, între localitățile Zoițani și Adășeni, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, în eveniment au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri din Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ și două echipaje de poliție.

„În cele două autovehicule se aflau patru persoane, iar două dintre acestea, un bărbat și o femeie, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toți cei implicați erau conștienți și cooperanți. Bărbatul a fost preluat de SAJ și transportat la un spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Femeia a refuzat să meargă la spital. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor”, au precizat reprezentanții IJSU Botoșani.

Cazul a rămas în atenția Poliției, care a demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
68

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
69

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
152

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...