Două mașini avariate de un șofer băut, în municipiul Botoșani

Două mașini avariate de un șofer băut, în municipiul Botoșani

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc, marți dimineață, pe Aleea Eliberării din municipiul Botoșani. Șoferul implicat se afla sub influența alcoolului.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 9:00. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, un bărbat de 59 ani, din comuna Dîngeni, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma unui apel la 112, la fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție, iar cu ocazia controlului efectuat de către polițiști, a rezultat faptul că asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto a acestuia era expirată din cursul lunii aprilie a anului curent.

„Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, cel în cauză a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat ulterior la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să se dispună măsuri”, explică Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

(Foto: generic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
376

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
508

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
629

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...