Două eleve accidentate de o maşină, după o traversare neregulamentară!

Două eleve au ajuns la spital după ce au fost victimele unui accident rutier. Cele două adolescente au traversat strada prin loc nepermis şi au fost acroşate de un autoturism. 

Două eleve accidentate de o maşină, după o traversare neregulamentară!

Evenimentul a avut loc pe Drumul Naţional 29 A între oraşele Darabani şi Dorohoi, când cele două fete, Ionela şi Diana N., de 16 ani, au încercat să treacă strada în fugă şi nu s-au asigurat. Au fost lovite de un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma impactului au suferit mai multe traumatisme fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă. Din primele informaţii se pare că adolescentele se fac vinovate de producerea accidentului pentru traversare prin loc nepermis.  

"În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
457

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
148

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
421

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...